Auto Friss Kia 

Az idei Red Drot termékdizájna kategoria gyöztese a Kia Xceed.

Ismét nem Magyarországról kapott hír, ahogyan már régóta sajnos a magyar kirendeltség semmilyen hírt nem közöl velünk amióta új vezetés van! De azért köszönjük meg a koreai és az olaszországi PR központ kollégáinak akik gondoskodnak a hirek célbaérkezéséről a szaksajtó számára. Hajrá nem Magyarország!

tehát a hír:

A crossover Kia Xceed díjat kaptt a 2020 Red Dot díjátadón ez egy fontos elismerés a „termékdizájn”. Xceed negyedik elismerést söpri be a Kiának ebben a kategóriában. A Kia az első díját, 2009-ben kapta de összesen immáron 25 Red Dot díjat bírtokosa.

Karim Habib vezetője Kia Dizájn Centernek, azt mondta: „A Kia erősen elkötelezett a jobb minőségű és minősitett terméket kínál ami egyre jobban érdekes és vonzó az ügyfelek számára. A Kia crossover Xceed ez az új elképzelés. Nagyon büszke vagyok, hogy az erőfeszítéseinket értékelik az ügyfelek világszerte. ”

Gregory Guillaume, a Kia Motors Europe dizájn-alelnöke: „Xceed legnépszerűbb modellek egyike a merész új irányt, és megtartása fémjelzi a modern Kia dizájn. Ez a Red Dot díj elismerése annak, hogy elkötelezettsége az európai tervezőknek, megtérülnek az erőfeszítések és jutalmazzák ily módon.”

Xceed
Kia Xceed egy új kompakt crossover, amely nélkülözi a praktikumot egy SUV meghatározza a sportosságat nem feledkezünk meg a belső térről. Úgy tervezték, mint egy sportos alternatívája a hagyományos SUV-nak.

A Crossover Coupe Kia Xceed kizárólag az európai vásárlók számára alkották meg a Kia Frankfurti dizájn központban. A piacon Európában 2019 második felében került bevezetésre, eddig több mint 20.000 gurul az utakon. Az új elektromos változata Xceed Plug-in Hybrid az idei év első felében várható.

Related posts